Scarface

Om spillet

Scarface er en kult aktionfilm fra 1983 skrevet af Brian De Palma. Spillet er lavet i samarbejde med Universal. Scarface slotmaskine som du kan spille hos Mr Green, har det hele : penge, narkosmuglere, babes, revolvere, skurke og så lige en blodig motorsav. Hovedpersonen i filmen hedder Tony Montana, og han er også hovedpersonen i Scarface Slot maskine. Hans elskerinde Elvira Hancock er baben der danser og bringer gratis spins.

Du spiller Tony, der skal rydde dine fjender af vejen. I filmen går det ikke så godt for Tony. Han arbejder som lejemorder, og bliver rodet ind i en masse farlige situationer, med narkokarteller og bander der vil hinanden og Tony til livs. Du må prøve om ikke du kan klare det lidt bedre end Tony, så du ender med den store gevinst. Du er i en verden af overflod, guld, og diamanter. Men pas på. Der lurer fjender overalt og uret tikker.

Grafik og lyd

NetENt har virkelig gjort meget ud af Scarface. Grafikken er super flot. Der er lækre detaljer og spillet emmer af overklasse og overflod. Guldeffekter og stilrent design. Musikken skifter mellem klassisk orkestermusik med diskret kor, og over til optempo rytmisk spændingsmusik når der er fare på færde, eller når du har ekstra meget at vinde.  Der er små filmsekvenser i løbet af spillet. Og så er der større film / spil hvor du selv skal være aktiv. Mere om den del senere.

Spillet, bonus, gratis spin

Scarface slotmaskinen har 5 hjul og 20 linjer og 3 rækker. Som mange andre slotmaskiner er der både bonusrunder, wild-symboler og gratis spin.

Wild-symbolet er ikke et enkelt symbol men hele 3 stk. : Tony, Elvira og Manny. De kommer frem i de 3 midterste hjul med Nudge spin, bonus spil og gratis spin. Det kan give dig større gevinster, men kan også tricke anderledes features, som er ret unikke for Scarface slot. Hvis du får et af Wild symbolerne i hjul 2, aktiveres Nudge spin. Dette symbol vil blive på sin plads uden at køre med når de andre hjul snurrer. Det bliver ved indtil Nudge symbolet falder ned, og du modtager hele din gevinst. Hvis du får et Wild - symbol på hjul 3 aktiveres : Say hello to my Little friend Bonus. Nu afspilles en scene fra filmen, hvor en flok gangstere stormer Tony Montana's hus. Du skal nu bruge enten din pistol eller dine granater og udrydde så mange fjender som muligt. Desværre bliver du selv / Tony skudt til sidst og havner i poolen neden under balkonen. Du får din bonus alt efter hvor mange fjender du har nået at skyde før det er ude med dig. Hvis du får et Wild-symbol i hjul 4 kommer der en gratis spin bonus frem. Du vil få 15 gratis spin og din gevinst bliver ganget med 3. Bonusrunden finder sted i Babylon Night Club, og det originale soundtrack fra filmen spiller til. Hvis du i denne runde får et Wild -symbol på hjul 4 igen, vil du få 15 nye gratis spin

Konklusion

Scarface er temmelig populær, og det kan man godt forstå. De små filmsekvenser, afsnittet hvor du selv skal skyde, og hele måden de forskellige bonusrunder kører på, giver Scarface et helt unik udtryk. Har du mod på at gå i clinch med narkokarteller og skydevåben, og vil du til slut løbe af med alle pengene, så spil NetENt's kultklassiker Scarface Slotmaskine.