Funky Seventies

Om Funky Seventies

Halvfjerdserne var festens årti. Efter tredserne, hvor politiske slagsange og hippierne dominerede, og før de nedtrykte firsere var halvfjerdserne. Der var svaj i bukserne, overdimensionerede skjortekraver og fuld knald på diskomusikken. Alt dette ved de hos Net Entertainment, og deres Funky Seventies slotmaskine er derfor et oplagt valg for dem, der ønsker deres groove tilbage.

Simple, men sjove symboler

Net Entertainments Funky Seventies har fem tromler og, imponerende nok, 40 spillelinjer. Der er altså rig mulighed for at ramme de rigtige symboler.

Funky Seventies har selvfølgelig både scattersymboler og wilds. Scattersymbolet er den tidstypiske og klassiske Disco Diva. Kommer der tre af hende rullende, får du fem gratis spins. Hver af de gratis spins bliver rullet på det beløb, du satsede, da du ramte scattersymbolet, og er du så heldig at vinde under et af de gratis spins, får du dobbelt op på udbetalingen, og hvad mere er, Disco Divaen dukker også op under de gratis spins. Er du derfor rigtig heldig, kan du skabe en kædereaktion af gratis spins, og wilds dukker også op.

Du kan ikke misse wildsymbolet når det optræder. Grønne cirkler og 70’s Wild er dets tydelige markering. Wildsymbolet fungerer, med undtagelse af Disco Divaen, som stedfortræder for alle andre symboler.

Både wild- og scattersymbolet fungerer perfekt sammen med resten af symbolerne i Funky Seventies. Maskinen er beklædt med nogle af de mest genkendelige ikoner fra den festlige epoke, muskelbiler, kassettebånd og højhælede platformstøvler, der får Buffalo-skoen til at ligne et par klip-klapper. Det er overdrevent på en nostalgisk måde, men også karikeret på en romantisk måde. Net Entertainment har altså ramt den rigtige nerve i deres visuelle præsentation, noget, de er rigtig dygtige til.

Groovy Baby!

Men det er ikke kun på det visuelle plan, de rammer plet. Musikken sidder, ligesom grafikken, lige i skabet. Den er karikeret på den helt rigtige måde. Bassen svinger, wah-wah-guitaren er funky, og trompeterne blæser for fuld knald. Det er disco-musik som i de gamle dage og det skaber en festlig stemning, som få andre spil formår at gøre. Får du en større jackpot, ledsages det af endnu et stykke funky musik, så du ikke er i tvivl om, hvorvidt du vinder eller ej. Desværre er resten af lydsiden en kende kedelig. Der er ikke meget liv i tromlerne, og et enkelt dunk indikerer, når de ikke ruller længere. Lydeffekterne er altså ikke på det niveau, som musikken er på, men det ville måske også være at bede om for meget, for musikken er virkelig funky og vanedannende.

Vanedannende halvfjerdsere

Net Entertainment har med deres Funky Seventies ført deres arv fra deres andre retromaskiner, Groovy Sixties og Super Eighties, og skabt en simpel, men vanedannende, spillemaskine. Der er ikke så mange spilmuligheder ej heller så mange bonusser at jagte. Til gengæld har Funky Seventies mere funk, end alle de andre så, hvis funk og disco er, hvad du søger, behøver du ikke søge længere. Sæt computeren til anlægget, skru op for musikken, og dans til Funky Seventies neongrønne farvelade i selskab med Disco Divaen og alle de andre.